Revista Design
Revista Design
Qilim

Folded Tones

Qilim Qilimat janë në thelb të sheshta, qëllimi ishte të sfidohej ky fakt i thjeshtë. Iluzioni i tre-dimensionale arrihet me vetëm tre ngjyra. Shumëllojshmëria e toneve dhe thellësia e qilimave varet nga gjerësia dhe dendësia e shiritave, në vend se një paletë e madhe ngjyrash që mund të ngecin me një hapësirë të veçantë, duke lejuar kështu përdorimin fleksibël. Nga lart ose larg, qilim i ngjan një fletë të palosur. Sidoqoftë, ndërsa jeni ulur ose shtrirë në të, iluzioni i palosjeve mund të mos jetë i ndjeshëm. Kjo çon në përdorimin e linjave të thjeshta përsëritëse që mund të shijohen si një model abstrakt afër.

Emri i Projektit : Folded Tones, Emri i stilistëve : Enoch Liew, Emri i klientit : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Qilim

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.