Revista Design
Revista Design
Shitja Me Pakicë

Sport In Street

Shitja Me Pakicë Ne e filluam dizajnin me borde të ndryshme humori, duke përcaktuar fusha të ndryshme të interesit të rinisë. Temat e teknologjisë, rrjeteve sociale, streetart dhe natyra u miratuan për të krijuar një dyqan të kulturës në rrugë. Materialet industriale u përdorën në të gjitha mobiljet në të gjithë dyqanin për të krijuar një këndvështrim i freskët së bashku me materialet natyrore që ngrohin atmosferën duke u përpjekur për ekuilibrin e ndjeshëm. Dizajni i ndërlikuar shkakton një eksitim të madh në qoshet e fshehura të dyqanit. Stendat e ekranit të lartë të vendosura në mes i bëjnë klientët kureshtarë duke sjellë fshehtësi.

Emri i Projektit : Sport In Street , Emri i stilistëve : Ayhan Güneri, Emri i klientit : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Shitja Me Pakicë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.