Revista Design
Revista Design
Rubineti I Ndjeshëm

miscea LIGHT

Rubineti I Ndjeshëm Gama e dritës miscea LIGHT e rubinetave të aktivizuara me sensorë ka një shpërndarës të integruar sapuni të inxhinieruar drejtpërdrejt në rubinetën për lehtësi dhe përfitime maksimale të higjenës së duarve. Duke përdorur teknologjinë e shpejtë dhe të besueshme të sensorit, shpërndan sapunin dhe ujin për një përvojë higjenike dhe ergonomike të larjes së duarve. Dispensuesi i ndërtuar në sapun aktivizohet kur dora e një përdoruesi kalon sektorin e sapunit. Sapuni shpërndahet vetëm kur dora e një përdoruesi vendoset nën prizën e sapunit të rubinetit. Uji mund të merret në mënyrë intuitive duke mbajtur duart tuaja nën prizën e ujit.

Emri i Projektit : miscea LIGHT, Emri i stilistëve : Rob Langendijk, Emri i klientit : miscea GmbH.

miscea LIGHT Rubineti I Ndjeshëm

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.