Revista Design
Revista Design
Vepra Arti

Arabic Calligraphy

Vepra Arti Këto janë shembuj të një arti kaligrafi bashkëkohor arab të praktikuar nga një artist Omani, Dr Salman Alhajri, profesor ndihmës i artit dhe dizajnit në Universitetin Sultan Qaboos. Ajo shpjegon tiparet estetike të kaligrafisë arabe si një ikonë unike të artit islam. Salman vendosi praktikën e tij, manualisht në kaligrafinë arabe si temën kryesore në vitin 2006. Në vitin 2008 ai fillon të përdorë teknologji dixhitale dhe grafike, dmth softuer grafik (me bazë vektori) dhe softuer shkrimi arab, p.sh. 'Kelk', që nga atëherë Alhajri zhvilloi stil unik hi në këtë rrjedhë arti.

Emri i Projektit : Arabic Calligraphy , Emri i stilistëve : Salman Alhajri, Emri i klientit : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Vepra Arti

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.