Revista Design
Revista Design
Tenxhere Me Bimë Të Madhe Me Dritë

Divine

Tenxhere Me Bimë Të Madhe Me Dritë Ky është një tenxhere e madhe e lehtë, e bërë nga një ose dy pjesë plastike opale. Tenxhere nuk kanë fund fare. Pra, Ju e vendosni atë rreth një peme në rritje. Dhe ngjitni skajet së bashku me "bravë të shpejtë". Dhe në fund vjen një dritë LED e cila i jep një dritë tenxhere, një peme dhe një surraund. Dallimi kryesor për të tjerët është se ju e vendosni këtë rreth një pemë në rritje. Ju nuk vendosni një pemë për tu rritur atje.

Emri i Projektit : Divine, Emri i stilistëve : Ari Korolainen, Emri i klientit : Adessin Oy.

Divine Tenxhere Me Bimë Të Madhe Me Dritë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.