Revista Design
Revista Design
Dyqan

Family Center

Dyqan Ka disa arsye pse e mbylla murin e përparëm të gjatë (30 metra). Një, ishte se lartësia e ndërtesës ekzistuese ishte vërtet e pakëndshme, dhe unë nuk kisha leje ta prekja! Së dyti, duke mbyllur fasadën e përparme, fitova 30 metra hapësirë në mur brenda. Sipas studimit tim të përditshëm të statistikave vëzhguese, shumica e blerësve zgjodhën të futen brenda dyqanit vetëm për shkak të kuriozitetit, dhe të shohin se çfarë po ndodh pas kësaj fasade Forma kurioze.

Emri i Projektit : Family Center, Emri i stilistëve : Ali Alavi, Emri i klientit : Ali Alavi design.

Family Center Dyqan

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.