Revista Design
Revista Design
Sistemi I Rafteve

bibili

Sistemi I Rafteve Të matur dhe klasikë në konceptim, këto rafte bëjnë përshtypje me një personalitet të fortë. Kjo vjen nga vendosja e përmbysur e kahjeve të trekëndëshave, duke rezultuar në një lëvizje gjarpëruese e cila luan në thellësi të ndryshme të njësisë mbi lartësinë e saj. Efekti dinamik i prodhuar jep një qëndrim gati njerëzor ndaj mobiljeve: në varësi të vendit ku e shikon, duket se po shikon mbi supe dhe / ose dëgjon dyert. Raftet "bibili" prodhohen në module me gjerësi të ndryshme. Prandaj është e mundur të krijoni mure funksionesh me një efekt grafik të gjallë.

Emri i Projektit : bibili, Emri i stilistëve : Rosset Thierry Michel, Emri i klientit : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Sistemi I Rafteve

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.