Revista Design
Revista Design
Llamba E Tryezës

M.T.F. ( My True Friend)

Llamba E Tryezës Veçantia e llambës MTF (Shoku im i vërtetë) në formën e një qeni është se, së pari mund të përshtatet pothuajse çdo dekor, nga dhoma e gëzuar, e ngrohtë e fëmijëve dhe duke përfunduar me zyrën zyrtare të punës të ftohtë. Së dyti, ajo ka një kombinim unik të materialeve - druri, plastika, metali, qelqi që krijon një stil shkrirjeje. Karakteristika e tretë unike është se, jo të gjitha llambat mund të kenë një krah të varur me 360 gradë dhe anim të lirë nga çdo kënd. Gjithashtu, llamba jonë ofron mundësinë e fiksimit të ngurtë me flokët e rehatshëm ergonomikë.

Emri i Projektit : M.T.F. ( My True Friend), Emri i stilistëve : Taras Zheltyshev, Emri i klientit : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Llamba E Tryezës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.