Revista Design
Revista Design
Karrige

Parastoo

Karrige Unë respektoj për të gjitha llojet e karrigeve. Sipas mendimit tim, një nga gjërat më të rëndësishme dhe klasike dhe të veçanta në hartimin e brendshme është karrige. Ideja e karriges Parastoo vjen nga një Swallow (i ashpër). Ndoshta sipërfaqja e ndritshme dhe e shkëlqyeshme në karrigen Parastoo me dizajn të ndryshëm dhe të veçantë është bërë vetëm për vende shumë të veçanta dhe unike.

Emri i Projektit : Parastoo, Emri i stilistëve : Ali Alavi, Emri i klientit : Ali Alavi design.

Parastoo Karrige

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.