Revista Design
Revista Design
Karroca E Përparuar

Fiaker 2.0

Karroca E Përparuar Në shumë qytete turnet tradicionale të trajnerëve vijnë me një problem të madh në formën e refuzimit të kalit. Si kërkesë e parë thelbësore Fiaker 2.0 zgjidh ndotjen e rrugëve të prodhuara nga turnetë e trajnerëve në qytete. Më tej, është zhvilluar një model specifik për një karrocë tërheqëse kuajsh, duke ndjekur kabinat klasike në estetikën e tyre formale, pavarësisht se kanë formën e tyre moderne dhe të azhurnuar. Sfida është të paraqesë një koncept bashkëkohor dhe ekologjik, duke transmetuar ende ndjenjën tipike të një turneu trajnerësh. Qëllimi kryesor është të bëjmë turne trajnerësh më tërheqës për klientët përmes një modeli inovativ.

Emri i Projektit : Fiaker 2.0, Emri i stilistëve : Michael Hofbauer, Emri i klientit : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Karroca E Përparuar

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.