Revista Design
Revista Design
Biçikleta Elektrike

Silence

Biçikleta Elektrike Heshtja është një biçikletë me koncept të ri kontrolli. Wasshtë krijuar që të ketë organin e vet shqisor, ku Karl H Studio përdori 4 teknologji, radar, LED, detektorë dhe kompjuter. Heshtja mund t'i tregojë statusin aktual secilit kalorës bazuar në kushtet e tyre të hipjes. Sinqerisht, Karl Huang i krijuar me heshtje është të krijojë një biçikletë për t'u kushtuar miqve me dëmtim të dëgjimit për t'i ndihmuar ata të mos largohen nga rreziku. Edhe ata janë në një botë paqësore pa asnjë tingull, ata ende kanë të drejtat të gëzojnë hipur pa garanci dhe siguri.

Emri i Projektit : Silence, Emri i stilistëve : Yi-Sin Huang, Emri i klientit : Karl H Studio .

Silence Biçikleta Elektrike

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.