Revista Design
Revista Design
Paketimi Kompostable

cellulose net tube

Paketimi Kompostable Një mbeturina e lëngshme me madhësinë e Gjermanisë po shkon në Paqësor. Përdorimi i paketimit që është i biodegradueshëm jo vetëm që kufizon kullimin e burimeve fosile, por gjithashtu lejon që substancat e biodegradueshme të hyjnë në zinxhirin e furnizimit. Verpackungszentrum Graz ka bërë me sukses një hap në këtë drejtim duke zhvilluar rrjeta tubash duke përdorur fibra celuloze modostike nga rrallimi i pyjeve shtëpiake. Rrjetat u shfaqën për herë të parë në raftet e supermarketeve në Rewe Austri në Dhjetor 2012. 10 ton plastike mund të ruhen vetëm nga Rewe, thjesht duke ndryshuar paketimin për patate organike, qepë dhe agrumet.

Emri i Projektit : cellulose net tube , Emri i stilistëve : Verpackungszentrum Graz, Emri i klientit : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Paketimi Kompostable

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.