Revista Design
Revista Design
Tualeti

Versus

Tualeti Jeta jonë është një kërkim i pafund për kënaqësi dhe rehati. Të gjithë prej nesh po përpiqen të gjejnë ekuilibrin më të mirë midis funksionalitetit dhe dizajnit dhe nëse duam që produkti të jetë ekonomik që e bën atë edhe më të vështirë. Me wc-në e shoqëruar nga afër, përpiqesha të gjeja pikërisht këtë ekuilibër. Ai kombinon qasje dhe teknologji të reja të rritjes së efikasitetit, duke kursyer ujë dhe materiale dhe në të njëjtën kohë të gjitha këto gjëra të mira fshihen nën një dizajn të guximshëm, monolit dhe ekstravagant.

Emri i Projektit : Versus, Emri i stilistëve : Vasil Velchev, Emri i klientit : MAGMA graphics.

Versus Tualeti

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.