Revista Design
Revista Design
Grupi Shkrimi

Cubix

Grupi Shkrimi Vendosje shkrimi të vendosura në formë kubike përfshirë kuti për kapëse letre, kuti për afishe dhe mbajtëse stilolapsash. Ideja kryesore e Cubix është të krijojë një "kaos të organizuar". Askush nuk është sekret që rendi i vendit të punës është shumë i rëndësishëm. Sidoqoftë, shumë njerëz pëlqejnë të ashtuquajturën rrëmujë krijuese. Zgjidhja e kësaj kontradikte të vogël ishte baza e konceptit të Cubix. Për shkak të elasticitetit të shufrave të kuqe pothuajse çdo gjë që shpërndahet në të gjithë tryezën mund të futet në mbajtësin e lapsit në çdo kënd, nga stilolapsa dhe lapsa të gjitha madhësive deri në letër dhe ngjitëse.

Emri i Projektit : Cubix, Emri i stilistëve : Alexander Zhukovsky, Emri i klientit : SKB KONTUR.

Cubix Grupi Shkrimi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.