Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

Prism

Tryeza E Kafesë Prismi është një tabelë që tregon një histori. Pavarësisht se në cilin kënd shikoni këtë tabelë nga ajo do t'ju tregojë diçka të re. Si një dritë refraktive nga prizmi - kjo tabelë merr linja ngjyrash, që dalin nga një shirit i vetëm dhe i shndërron ato në kornizën e saj. Duke gërshetuar dhe shtrembëruar gjeometrinë e saj lineare, kjo tabelë shndërron nga një pikë në tjetrën. Labirint e ngjyrave që përzihen krijojnë sipërfaqe që shkrihen së bashku për të formuar një tërësi. Prizmi ka një minimalizëm në formën dhe funksionin e tij, megjithatë i kombinuar me një gjeometri komplekse brenda tij, ajo zbulon diçka të papritur dhe shpresojmë disi të pakuptueshme.

Emri i Projektit : Prism, Emri i stilistëve : Maurie Novak, Emri i klientit : MN Design.

Prism Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.