Revista Design
Revista Design
Loja E Bordit

Boo!!

Loja E Bordit Boo !! është një lojë e madhe e bordit që është planifikuar të përfshijë çdo aktivitet për të mbushur me gëzim një ditëlindje, por me një pamje të tmerrshme. Isshtë krijuar si një kuti e vogël e dekompozueshme që ngulit të gjitha fantazmat në botë. Brenda kutisë së vogël, ekziston një lojërash e madhe rreth së cilës të gjithë fëmijët në festë mund të mblidhen dhe të luajnë të qetë. Kufiri minimal i moshës së grupit të synuar është vendosur si 6 vjeç e lart, Boo !! është projektuar si një seri trotuareve në një rrugë të përhumbur, e cila strehon disa aventura dhe zona aktiviteti.

Emri i Projektit : Boo!!, Emri i stilistëve : Gülru Mutlu Tunca, Emri i klientit : 2GDESIGN.

Boo!! Loja E Bordit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.