Revista Design
Revista Design
Wc E Varur Në Mur

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc E Varur Në Mur Me shtesën inovative të ndarjes, Isvea shndërron një WC të rregullt në B +, një WC gjithanshëm i cili mund të përdoret në tualete publike, si dhe në banjot private. B + WC ka një tigan me mur më të vogël në krahasim me një WC të rregullt. Forma e saj e rrumbullakët kompakte ofron një përdorim efektiv të hapësirës. WC-ja e re e pastrimit nuk ka asnjë buzë. Pa asnjë buzë të fshehur, do të thotë se nuk ka askund tjetër që mikrobet të fshihen. Dizajni higjenik i B + WC e bën të lehtë pastrimin e tasit, i cili zvogëlon përdorimin e ujit, si dhe nevojën për të përdorur kimikate për banjë të dëmshme për mjedisin.

Emri i Projektit : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Emri i stilistëve : Isvea Eurasia, Emri i klientit : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc E Varur Në Mur

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.