Revista Design
Revista Design
Ora Analoge

Kaari

Ora Analoge Ky dizajn bazohet në një mekanizëm analoge standar 24h (dora gjysmë e shpejtë e orës). Ky model është i pajisur me dy prerje vdesin në formë harku. Përmes tyre, duart e orës dhe minutës së kthimit mund të shihen. Dora e diskut (disku) është e ndarë në dy segmente me ngjyra të ndryshme që, rrotulluese, tregojnë kohën e AM ose PM në varësi të ngjyrës që fillon të jetë e dukshme. Dora e minutës është e dukshme përmes harkut më të madh të rrezes dhe përcakton se cila slot minutë korrespondon me numrat 0-30 minuta (të vendosura në rrezen e brendshme të harkut) dhe slotën 30-60 minuta (e vendosur në rrezen e jashtme).

Emri i Projektit : Kaari, Emri i stilistëve : Azahara Morales Vera, Emri i klientit : Azahara Morales Vera.

Kaari Ora Analoge

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.