Revista Design
Revista Design
Revista Interaktive Dixhitale

DesignSoul Digital Magazine

Revista Interaktive Dixhitale Filli Boya Design Soul Magazine shpjegon rëndësinë e ngjyrave në jetën tonë për lexuesit e saj në një mënyrë të ndryshme dhe të këndshme. Përmbajtja e Design Soul përmban një hapësirë të gjerë nga moda në art; nga dekorimi tek kujdesi personal; nga sportet në teknologji dhe madje edhe nga ushqimi dhe pijet tek librat. Përveç portreteve të famshme dhe interesante, analizave, teknologjisë më të fundit dhe intervistave, revista gjithashtu përfshin përmbajtje interesante, video dhe muzikë gjithashtu. Filli Boya Design Soul Magazine është botuar çdo muaj në iPad, iPhone dhe Android.

Emri i Projektit : DesignSoul Digital Magazine, Emri i stilistëve : NGM Turkey, Emri i klientit : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Revista Interaktive Dixhitale

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.