Revista Design
Revista Design
Termostati Individual I Shtëpisë

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Termostati Individual I Shtëpisë Termostati për Smartphone paraqet një dizajn elegant minimalist, në kundërshtim me modelet tradicionale të termostatit. Kubi i tejdukshëm shkon nga e bardha në ngjyrë në një çast. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të aplikoni një nga 5 filmat me ngjyra të këmbyeshëm në pjesën e prapme të pajisjes. E butë dhe e lehtë, ngjyra sjell një prekje delikate të origjinalitetit. Ndërveprimet fizike mbahen në minimum. Një prekje e thjeshtë lejon të ndryshoni temperaturën ndërsa të gjitha kontrollet e tjera bëhen nga smartphone i përdoruesit. Ekrani i bojës E zgjedhur për cilësinë e tij të pashembullt dhe konsumin minimal të energjisë.

Emri i Projektit : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Emri i stilistëve : Netatmo, Emri i klientit : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Termostati Individual I Shtëpisë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.