Revista Design
Revista Design
Unaza

Moon Curve

Unaza Bota natyrore është në lëvizje të vazhdueshme pasi ekuilibron mes rendit dhe kaosit. Një model i mirë është krijuar nga i njëjti tension. Cilësitë e saj të forcës, bukurisë dhe dinamizmit burojnë nga aftësia e artistit për të qëndruar e hapur ndaj këtyre të kundërtave gjatë aktit të krijimit. Pjesa e mbaruar është shuma e zgjedhjeve të panumërta që artisti bën. Gjithë mendimi dhe asnjë ndjenjë nuk do të rezultojë në punë të ngurtë dhe të ftohtë, ndërsa të gjitha ndjenjat dhe asnjë kontroll japin rezultate që nuk arrijnë të shprehen. Gërshetimi i të dyve do të jetë një shprehje e vetë vallëzimit të jetës.

Emri i Projektit : Moon Curve, Emri i stilistëve : Mary Zayman, Emri i klientit : Mary Zayman.

Moon Curve Unaza

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.