Revista Design
Revista Design
Tipografia

Ila'l Amam Type Family

Tipografia "Ila'l Amam" është një familje arabe e zhvilluar nga një përzierje e llojeve të para të ekranit të krijuara ndonjëherë - Fytyra Fat, si dhe shkrime të cilësisë së mirë Kufike iraniane të shekullit të 11-të, duke i kombinuar të gjitha në një format italicized / oblique. "Ila'l Amam" përbëhet nga llojet e ekraneve të përdorura për qëllime në shkallë të gjerë pasi shkronjat janë shumë të stilizuara dhe karakterizohen duke pasur një kontrast të ashpër midis goditjeve të trasha dhe të holla. Magjepsja pas një tipi të italizuar / zhdrejtë erdhi nga mungesa e një në çfarëdo lloji arab, pasi arabisht mbase konsiderohej të kishte një format thjesht Italisht që nga fillimi.

Emri i Projektit : Ila'l Amam Type Family, Emri i stilistëve : Sara Mansour, Emri i klientit : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Tipografia

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.