Revista Design
Revista Design
Stol Skulptural

Metric - Ganic

Stol Skulptural Me Metrik-Ganic Chen eksploron nocionin se si civilizimi ngërthen njohuritë dhe sesi njerëzit e kanë formuar tokën për të krijuar kulturë dhe histori - përmes kësaj lente, stoli skulptural eksplorohet përmes studimit të modeleve natyrore dhe matematikore. Dallimi midis formave inorganike dhe organike, pamja e origjinës së lëndës drusore është një paraqitje e njohurive njerëzore bazuar në llogaritjet matematikore, e cila bie ndesh me kokrrën natyrale të lisit të bardhë që përfaqëson pyllin dhe tokën.

Emri i Projektit : Metric - Ganic, Emri i stilistëve : Webber (Ping-Chun) Chen, Emri i klientit : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Stol Skulptural

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.