Revista Design
Revista Design
Cadra E Udhëhequr

NI

Cadra E Udhëhequr NI, kombinimi novator i cadrës dhe pishtarit të kopshtit, është një dizajn krejt i ri që mishëron përshtatshmërinë e mobiljeve moderne. Integrimi i një cadre klasik me sistemin e ndriçimit të gjithanshëm, NI Parasol pritet të luajë një rol pionier në përmirësimin e cilësisë së mjedisit rrugor nga mëngjesi në natë. OTC i ndjeshëm i gishtërinjve (zbehës me një prekje) i lejon njerëzit të rregullojnë lehtësisht shkëlqimin e sistemit të ndriçimit me 3 kanale. Shoferi i tij me tension të ulët 12V LED siguron një furnizim me energji me efikasitet energjie për sistemin me mbi 2000 copë LED 0.1W, i cili gjeneron shumë pak nxehtësi.

Emri i Projektit : NI , Emri i stilistëve : Terry Chow, Emri i klientit : FOXCAT.

NI  Cadra E Udhëhequr

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.