Revista Design
Revista Design
Kafe Universiteti

Ground Cafe

Kafe Universiteti Kafeja e re Gr Ground ’shërben jo vetëm për krijimin e kohezionit shoqëror midis fakulteteve dhe studentëve të shkollës inxhinierike, por edhe për të inkurajuar ndërveprimin midis dhe ndërmjet anëtarëve të departamenteve të tjera të Universitetit. Në hartimin tonë, ne angazhuam vëllimin e papjekur të derdhur të betonit të një dhome të ish-seminareve duke shtruar një paletë dërrasash arre, alumini të shpuar dhe shpërtheu pluhurin mbi muret, dyshemenë dhe tavanin e hapësirës.

Emri i Projektit : Ground Cafe, Emri i stilistëve : Bentel and Bentel Architects/Planners, Emri i klientit : Yale University.

Ground Cafe Kafe Universiteti

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.