Revista Design
Revista Design
Llambë Varëse Varëse

Stratas.07

Llambë Varëse Varëse Me përpunim dhe përsosmëri standarde të lartë në çdo detaj përpiqemi të krijojmë një dizajn të thjeshtë, të pastër dhe pa kohë. Sidomos Stratas.07, me formën e tij të përkryer simetrike është duke ndjekur absolutisht rregullat e këtij specifikimi. Moduli LED i integruar Xicato XSM Artist i integruar ka një Indeks të Rendrimit të Ngjyrave> / = 95, një shkëlqim prej 880lm, një fuqi prej 17W, një temperaturë ngjyrash prej 3000 K - e bardhë e ngrohtë (2700 K / 4000 K në dispozicion sipas kërkesës) . Jeta e moduleve LED deklarohet nga prodhuesi me 50,000 orë - L70 / B50 dhe ngjyra është e qëndrueshme gjatë gjithë jetës (hapi 1x2 MacAdams gjatë jetës).

Emri i Projektit : Stratas.07, Emri i stilistëve : Christian Schneider-Moll, Emri i klientit : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Llambë Varëse Varëse

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.