Revista Design
Revista Design
Dizajni Lodër Aplikacioni Për Shtypje 3D

ShiftClips

Dizajni Lodër Aplikacioni Për Shtypje 3D Aplikacioni Toy Maker ShiftClips CAD / CAM është një platformë e shërbimit të produktit që lejon shpikësit 10 e lart të krijojnë dhe shtypin 3D lodrat e tyre të ndërtimit. GUI i thjeshtë i aplikacionit lejon përdoruesit të zhvillojnë dhe modifikojnë format në një tabletë të zgjuar, dhe të zgjedhin një numër të fasteners hardware, ose clips, për t'u integruar me format e tyre për të gjeneruar lojëra të tyre të artikuluara dhe të rikonfigurueshme. Mirësia e përdoruesit të ShiftClips e bën atë një mjet arsimor ideal për krijimin e formave krijuese dhe proceset e trillimit të produktit.

Emri i Projektit : ShiftClips, Emri i stilistëve : Wong Hok Pan, Sam, Emri i klientit : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Dizajni Lodër Aplikacioni Për Shtypje 3D

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.