Revista Design
Revista Design
Komercial Dhe Administrativ

Sina Complex

Komercial Dhe Administrativ Në plan, projekti filloi punën e tij nga një mushkëri e frymëmarrjes që ishte në kontakt me ajrin e hapur dhe gjithashtu gëzonte bimësi për filtër ajri dhe u bë përpjekja që kjo prirje të vazhdojë në të gjithë serinë. Gjithashtu disa vende u formuan në lartësi të ndryshme për të parë qytetin. Këto vende ishin të rrethuara me predha (bimësi dhe modele) dhe tërësisht, ajo ofron një pamje të filtruar nga këta elementë për audiencën si nga brenda ashtu edhe nga jashtë për të zvogëluar intensitetin e ndotjes fizike dhe vizuale.

Emri i Projektit : Sina Complex, Emri i stilistëve : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Emri i klientit : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Komercial Dhe Administrativ

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.