Revista Design
Revista Design
Shishja E Vodkës

Snowflake Vodka

Shishja E Vodkës U frymëzova nga thjeshtësia dhe në të njëjtën kohë kompleksiteti i një flake dëbore. Shumicën e kohës ne thjesht kalojmë në jetë, pa vënë re as bukurinë dhe kompleksitetin e gjërave përreth nesh. Natyra është plot me gjëra të thjeshta, por një për të cilën ju filloni t'i kushtoni vëmendje, kupton se ato gjëra të thjeshta janë shumë më komplekse sesa mendonit. Ky ishte fillimi i dizajnit tim, të përpiqesha të interpretoja dhe të krijoja një formë të re për një shishe në përshtatshmëri plotësisht me natyrën. Ashtu si në natyrë kur zmadhojmë një formë komplekse që mund të shihet arbitrare në sy, zbulojmë një model gjeometrik.

Emri i Projektit : Snowflake Vodka, Emri i stilistëve : Adrian Munoz, Emri i klientit : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Shishja E Vodkës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.