Revista Design
Revista Design
Vizualizimi I Të Dhënave

Arab spring

Vizualizimi I Të Dhënave Ky projekt u bazua në konfliktet që ndodhën në Afrikën e Veriut në 2011. Ngjarjet që kulmin e aktivitetit u zhvilluan në pranverë dhe u quajtën "Pranvera Arabe". Projekti është një afat kohor i stiluar spiral i cili shënohet si fillimi dhe përfundimi i konfliktit. Dhe në fund të konfliktit datat e konfliktit janë shënues që tregojnë rezultatin e konfliktit. Ngopja e linjës është numri i viktimave të revolucionit. Pra, ne mund të vëzhgojmë modelin themelor të kohës së momenteve historike. Parametrat kryesorë të zhvillimit të vizualizimit të tillë të të dhënave duhet të jenë thjeshtësia dhe strukturimi i informacionit origjinal.

Emri i Projektit : Arab spring, Emri i stilistëve : Kirill Khachaturov, Emri i klientit : RBC.

Arab spring Vizualizimi I Të Dhënave

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.