Revista Design
Revista Design
Tavolina, Karrige, Ndriçuesi

Ayers

Tavolina, Karrige, Ndriçuesi Forma dhe uniteti i objektit, e kombinuar me përdorimin inovativ të materialeve në prodhim si tapë dhe "corkbalt" janë faktorë unikë që e dallojnë këtë pjesë nga të tjerët. Do karrige është skalitur në një makinë CNC me teknologji të lartë nga një bllok i vetëm i tapës. E njëjta metodë zbatohet në bazën e tabelës. Tabela dhe kampanula e ndriçuesit janë bërë nga "corkbalt" (një material inovativ që ndërthur fibrën e bazaltit me tapën) e cila u jep një butësi pjesëve. Llamba përdor teknologjinë LED në sistemin e tij të ndriçimit.

Emri i Projektit : Ayers , Emri i stilistëve : Albertina Oliveira, Emri i klientit : Albertina Oliveira.

Ayers  Tavolina, Karrige, Ndriçuesi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.