Revista Design
Revista Design
Llambë Poshtë Dritës

Sky

Llambë Poshtë Dritës Një pajisje e lehtë që duket sikur lundron. Një disk i hollë dhe i lehtë instaluar disa centimetra poshtë tavanit. Ky është koncepti i projektimit i arritur nga Sky. Qielli krijon një efekt vizual që bën që llamina të duket e pezulluar në 5cm nga tavani, duke e dhënë këtë dritë që i përshtatet një stili personal dhe të ndryshëm. Për shkak të performancës së lartë, Sky është i përshtatshëm për të ndriçuar nga tavane të larta. Sidoqoftë, modeli i tij i pastër dhe i pastër lejon që ajo të konsiderohet si një mundësi e shkëlqyeshme për ndriçimin e çdo lloji të modeleve të brendshme që dëshirojnë të transmetojnë një prekje minimale. Më në fund, modelimi dhe performanca, së bashku.

Emri i Projektit : Sky, Emri i stilistëve : Rubén Saldaña Acle, Emri i klientit : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Llambë Poshtë Dritës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.