Revista Design
Revista Design
Ndriçimi I Rrënjosur

Drop

Ndriçimi I Rrënjosur Drop është një përshtatje e lehtë e projektuar në kërkim të një estetike minimaliste dhe një atmosferë të qetë. Frymëzimi i saj ka qenë drita natyrale, ftohtësia, dritat e dritës, përbërja dhe qetësia. Një bashkim seamless midis funksionalitetit dhe bukurisë, një harmoni e përsosur e arritur nga montimi i tavanit dhe dritës. Drop u krijua si një gradient dhe jo si përçarje, në mënyrë që të promovonte një dizajn të brendshëm që rrjedh natyrshëm, minimalist dhe komod. Qëllimi ynë ka qenë të marrim tendencat estetike dhe t'i shndërrojmë ato në vlera të projektimit për të aplikuar në këtë ndriçues të ri. Eleganca dhe performanca, e bashkuar në mënyrë perfekte.

Emri i Projektit : Drop, Emri i stilistëve : Rubén Saldaña Acle, Emri i klientit : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Ndriçimi I Rrënjosur

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.