Revista Design
Revista Design
Instrument Muzikor I Përbërë

Celloridoo

Instrument Muzikor I Përbërë Celloridoo është një instrument i ri muzikor i cili është i përbërë nga një instrument i vargut të harkuar si një Cello, dhe Didgeridoo, një instrument i thjeshtë Australian i erës. Celloridoo si një kordofon i cili luhet nga një hark është i akorduar në të pestat, duke filluar me A3, i ndjekur nga D3, G2, dhe më pas C2 si vargu më i ulët. Pjesa tjetër e instrumentit si aerofon është vendosur në tastin C i cili është i përshtatshëm për shumë lloje muzikor. Kjo pjesë luhet me buzë vibruese të vazhdueshme për të prodhuar dron ndërsa përdoret një teknikë speciale e frymëmarrjes e quajtur frymëmarrje rrethore.

Emri i Projektit : Celloridoo, Emri i stilistëve : Aidin Ardjomandi, Emri i klientit : Aylin Design.

Celloridoo Instrument Muzikor I Përbërë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.