Revista Design
Revista Design
Katalog

Classical Raya

Katalog Një gjë në lidhje me Hari Raya - është që këngët e përjetshme të Raya të përvjetshme ende qëndrojnë pranë zemrave të njerëzve deri më sot. Wayfarë mënyrë më e mirë për të bërë gjithçka, sesa me një temë 'Raya klasike'? Për të sjellë thelbin e kësaj teme, katalogu i pengesave të dhuratave është krijuar për të ngjarë me një rekord të vjetër vinyl. Qëllimi ynë ishte që: 1. Të krijojmë një model të veçantë, sesa faqe të përbërë nga vizualitete të produkteve dhe çmimet e tyre përkatëse. 2. Gjeneroni nivelin e vlerësimit për muzikën klasike dhe artet tradicionale. 3. Nxirr frymën e Hari Raya.

Emri i Projektit : Classical Raya, Emri i stilistëve : Vincent Teoh Boon Seang, Emri i klientit : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.