Revista Design
Revista Design
Llamba Varëse

Golden cuboids

Llamba Varëse Kububet e artë nga Gobo bëhen në një koniderim të harmonisë. Poliferendet, tensioni dhe raporti i artë zënë një pozicion qendror në këtë model. ajo qëndron çelësi i bukurisë dhe një lloj qëndrueshmërie që gjendet në fuqinë e kuboidëve të artë. Ky pezullim instalimesh funksionon në një sistem karrige. Mund të marrë një mori formash të ndryshme që filtrojnë rrezet e dritës dhe për këtë arsye mund të vishen një dhomë në hije, dhe linja të pastra dhe të larmishme. Pastërtia dhe ndriçimi intensifikohen nga butësia e materialeve të përdorura.

Emri i Projektit : Golden cuboids, Emri i stilistëve : Nicolas Brevers,, Emri i klientit : Gobo.

Golden cuboids Llamba Varëse

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.