Revista Design
Revista Design
Paketimi Për Një Bluzë Me Edicion Të Kufizuar

Sneaker Freaker

Paketimi Për Një Bluzë Me Edicion Të Kufizuar Frymëzuar nga kutitë e picave. Detyra për eskju ishte të shtypni një bluzë të kufizuar me një ilustrim të bërë fillimisht për revistën gjermane të këpucëve Sneaker Freaker. Paketa duhej të ishte e përballueshme, por e ftohtë, e punuar me dorë dhe miqësore me mjedisin me një ndjenjë personale. Ata blenë disa kuti kartoni, lloji i disponueshëm kudo në internet dhe projektuan sipërfaqen me ndryshimin e vlerave tonale dhe ngjyrën e kuqe të fortë për të rritur fuqinë e logos. Kombinimi i teknikave analoge me tipografinë moderne dhe ilustrimet çon rrugën për të marrë atë pamje unike.

Emri i Projektit : Sneaker Freaker, Emri i stilistëve : eskju · Bretz & Jung, Emri i klientit : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Paketimi Për Një Bluzë Me Edicion Të Kufizuar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.