Revista Design
Revista Design
Qiri

Ardora

Qiri Ardora duket si një qiri i zakonshëm, por në fakt është shumë e veçantë. Pasi u ndez, pasi qiri shkrin gradualisht, ajo zbulon një formë të zemrës nga brenda. Zemra brenda qiri është bërë nga qeramike rezistente ndaj nxehtësisë. Fiksi ndahet brenda qiriut, duke kaluar në pjesën e përparme dhe të pasme të zemrës qeramike. Në këtë mënyrë, dylli shkrihet në mënyrë të njëtrajtshme, duke zbuluar zemrën brenda. Qiri mund të ketë aroma të ndryshme të cilat mund të prodhojnë një atmosferë shumë të këndshme. Në pamje të parë, njerëzit do të mendojnë se është një qiri i zakonshëm, por ndërsa qiri shkrihet ata mund të zbulojnë karakteristikën e tij të veçantë.

Emri i Projektit : Ardora, Emri i stilistëve : Sebastian Popa, Emri i klientit : Sebastian Popa.

Ardora Qiri

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.