Revista Design
Revista Design
Programi I Besnikërisë Së Kartave Të Kreditit

Education Currency

Programi I Besnikërisë Së Kartave Të Kreditit Ky është një program i besnikërisë së kartave bankare të një marke të sponsorizuar ndërmjet bankës emetuese dhe institucionit arsimor partner që jep shpërblime në formë të të drejtave të orarit të mësimit që akumulohen në njësi më të mëdha të cilat janë të drejta të orarit të kreditit që i janë dhënë mbajtësit të kartelës me shpenzimet e tij me kartë, të drejtat e akumuluara të orëve të kreditit të shpengohet kur të marrë një kurs arsimi në këtë institucion arsimor partner. Në këmbim të të drejtave të dhëna për kreditë, banka do të bëjë marrëveshje për ndarjen e tarifave të shkëmbimit me këtë institucion. Synimi i projektit është të mbështesë financiarisht njerëzit për të arritur qëllimet e arsimit dhe sektorin e arsimit.

Emri i Projektit : Education Currency, Emri i stilistëve : Youssef Abdel Zaher, Emri i klientit : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Programi I Besnikërisë Së Kartave Të Kreditit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.