Revista Design
Revista Design
Tryeza E Klubit

Strech.me

Tryeza E Klubit Tavolina e klubit & tavolina e kafes Strech.me është një përgjigje sipas kërkesës për mobilje multifunksionale në shtëpinë moderne. Përdoruesi inkurajohet të krijojë një kombinim të ndryshëm që përcakton formën dhe funksionin e tij aktual. Në gjendjen e tërhequr kursen hapësirë, ndërsa shtrirja e tryezës rrëshqitëse është e mundur në të majtë dhe të djathtë pa ndonjë pjesë metalike ose mekanizma shtesë - nga 80 në 150 cm. Dy elemente të zgjatshme mund të hiqen plotësisht nga struktura kryesore dhe të riorganizohen në mënyrë që ato të shërbejnë në mënyrë të pavarur si elementë hapësinorë gjithanshëm: stol, tavolinë shtesë, vazo / stenda e gazetës ose tryeza në shtrat.

Emri i Projektit : Strech.me, Emri i stilistëve : Ivana Cvetkovic Lakos, Emri i klientit : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Tryeza E Klubit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.