Revista Design
Revista Design
Gjoksi I Mbathjeve

Labyrinth

Gjoksi I Mbathjeve Labirinti nga ArteNemus është një gjoks i sirtarëve, pamja arkitektonike e së cilës theksohet nga rruga rrëmujore e rimeso së saj, që të kujton rrugët në një qytet. Konceptimi dhe mekanizmi i mrekullueshëm i sirtarëve plotësojnë skicën e tij të nënvlerësuar. Ngjyrat e kundërta të rimeso dhe rimeso të zezë me gëzof, si dhe artizanati me cilësi të lartë nënvizojnë pamjen ekskluzive të Labyrinth.

Emri i Projektit : Labyrinth, Emri i stilistëve : Eckhard Beger, Emri i klientit : ArteNemus.

Labyrinth Gjoksi I Mbathjeve

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.