Revista Design
Revista Design
Mbjellës Multifunksional

Lab

Mbjellës Multifunksional Ky projekt dëshiron të krijojë dhe gjenerojë ndjenja dhe mendime për marrëdhëniet midis industrisë dhe natyrës. LAB sjell dhe mënyrë të lehtë dhe me stil për të kultivuar bimë shtëpie. Përdoruesit mund të konfigurojnë madhësinë e tij për t'u përshtatur në zona të ndryshme dhe dritat e tij lejojnë që bimët të jenë në hapësira me burime jo të mjaftueshme natyrore të dritës. Shtë një strukturë modulare që lejon përdoruesit të luajnë me konfigurime të ndryshme të kontejnerëve prej qelqi, të cilat mund të përdorni si mbjellës ose burime drite. Dizajni konsideron kontejnerë për terrariume, hidroponikë dhe për mënyrën tradicionale të kultivimit.

Emri i Projektit : Lab, Emri i stilistëve : Diego León Vivar, Emri i klientit : Diego León Vivar.

Lab Mbjellës Multifunksional

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.