Revista Design
Revista Design
Dyqani I Rrobave Të Fëmijëve

PomPom

Dyqani I Rrobave Të Fëmijëve Perceptimi i pjesëve dhe i tërë kontribuon në një gjeometri, lehtësisht të identifikueshme duke i dhënë theks të produkteve për t'u shitur. Vështirësitë u rritën në aktin krijues nga një rreze e madhe që copëtoi hapësirën, tashmë me dimensione të vogla. Mundësia për të përfshirë tavanin, duke pasur masat referuese të dritares së dyqanit, rrezes dhe pjesën e pasme të dyqanit, ishte fillimi i shortit për pjesën tjetër të programit; qarkullimi, ekspozita, sporteli i shërbimit, dollapi dhe ruajtja. Ngjyra neutrale mbizotëron hapësirën, e pikturuar nga ngjyrat e forta që shënojnë dhe organizojnë hapësirën.

Emri i Projektit : PomPom, Emri i stilistëve : Albertina Oliveira, Emri i klientit : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Dyqani I Rrobave Të Fëmijëve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.