Revista Design
Revista Design
Shtëpia E Banimit

Monochromatic Space

Shtëpia E Banimit Hapësira Monokromatike është një shtëpi për familjen dhe projekti kishte të bënte me transformimin e hapësirës së jetesës në të gjithë nivelin e tokës për të përfshirë nevojat specifike të pronarëve të saj të rinj. Duhet të jetë miqësor për të moshuarit; të ketë një dizajn bashkëkohor të brendshëm; zona të bollshme të depozitimit; dhe dizajni duhet të përfshijë për të ripërdorur mobiljet e vjetra. Summerhaus D'zign ishte angazhuar si konsulentët e dizajnit të brendshëm duke krijuar një hapësirë funksionale për jetën e përditshme.

Emri i Projektit : Monochromatic Space, Emri i stilistëve : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Emri i klientit : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Shtëpia E Banimit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.