Revista Design
Revista Design
Muzeu Detar

Ocean Window

Muzeu Detar Koncepti i dizajnit ndjek idenë që ndërtesat nuk janë thjesht objekte fizike, por objekte me kuptim ose shenja të shpërndara në ndonjë tekst më të madh shoqëror. Vetë muzeu është një artifakt dhe një anije që mbështet idenë e udhëtimit. Shpuarja e tavanit të pjerrët forcon atmosferën solemne të detit të thellë dhe dritaret e mëdha ofrojnë një pamje soditëse të oqeanit. Duke optimizuar mjedisin me temë detare dhe duke e kombinuar atë me pamje të lë pa frymë nënujore, muzeu pasqyron në mënyrë të sinqertë funksionin e tij.

Emri i Projektit : Ocean Window, Emri i stilistëve : Nikolaos Karintzaidis, Emri i klientit : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Muzeu Detar

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.