Revista Design
Revista Design
Orë

Pin

Orë E gjitha filloi me një lojë të thjeshtë në një klasë kreativiteti: tema ishte "orë". Kështu, orë të ndryshme murale si ato dixhitale ashtu edhe ato analoge, janë rishikuar dhe hulumtuar. Ideja fillestare është filluar nga zona më pak e rëndësishme e orëve, e cila është kunja mbi të cilën orët zakonisht varen. Ky lloj orësh përfshin një pol cilindrik në të cilin janë instaluar tre projektorë. Këta projektorë i japin tre trajtat ekzistuese identike me ato të orëve të zakonshme analoge. Sidoqoftë, ato gjithashtu projektojnë numra.

Emri i Projektit : Pin, Emri i stilistëve : Alireza Asadi, Emri i klientit : AR.A.

Pin Orë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.