Revista Design
Revista Design
Logoja

Kaleido Mall

Logoja Kaleido Mall ofron vende të shumta argëtimi, duke përfshirë qendrën tregtare, një rrugë këmbësorësh dhe një planifikim. Në këtë model, projektuesit përdorën modele të një kaleidoskopi, me objekte të lirshme, me ngjyra, si rruaza ose guralecë. Kaleidoskopi rrjedh nga Greqia e Lashtë καλός (e bukur, bukuria) dhe εἶδος (ajo që shihet). Si pasojë, modelet e ndryshme reflektojnë shërbime të ndryshme. Format ndryshojnë vazhdimisht, duke demonstruar se Mall përpiqet të befasojë dhe magjepsë vizitorët.

Emri i Projektit : Kaleido Mall, Emri i stilistëve : Dongdao Creative Branding Group, Emri i klientit : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logoja

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.