Revista Design
Revista Design
Logoja

Wanlin Art Museum

Logoja Ndërsa Wanlin Muzeu i Artit ishte vendosur në kampusin e Universitetit Wuhan, krijimtaria jonë duhej të pasqyronte karakteristikat e mëposhtme: Një pikë qendrore takimi që studentët të nderojnë dhe vlerësojnë artin, ndërsa paraqesin aspekte të një galerie tipike arti. Ajo gjithashtu duhej të binte si 'humaniste'. Ndërsa studentët e kolegjit qëndrojnë në vijën fillestare të jetës së tyre, ky muze i artit vepron si një kapitull hapës për vlerësimin e artit të studentëve, dhe arti do t'i shoqërojë ata gjatë gjithë jetës.

Emri i Projektit : Wanlin Art Museum, Emri i stilistëve : Dongdao Creative Branding Group, Emri i klientit : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logoja

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.