Revista Design
Revista Design
Logoja

Mr Woo

Logoja Z. Woo ka një kuptim të dyfishtë: Synimi i parë është një peng për vetë-realizim, i reflektuar në Zen. Një aspekt tjetër është një qëndrim i përgjithshëm ndaj jetës, si në 'bërjen (zgjedhjen e duhur) të zgjedhjeve. Në këtë frymë, njeriu zgjedh atë që i pëlqen. Z. Woo u jep njerëzve përshtypjen e realizimit të vetvetes, me besim, të arsimuar, të kulturuar dhe me humor. Si rezultat, u bë zoti Woo, një maskot, i cili është me humor, i sigurt dhe i shkëlqyeshëm. Z. Woo u kujton njerëzve prerjen e vulave - një formë tradicionale e artit që e ka origjinën në Kinë - duke shprehur estetikën dhe kulturën kineze.

Emri i Projektit : Mr Woo, Emri i stilistëve : Dongdao Creative Branding Group, Emri i klientit : Mr. Woo.

Mr Woo Logoja

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.