Revista Design
Revista Design
Këpucët Me Vrap

Kateem

Këpucët Me Vrap Këpucë drejtimi me peshë të lehtë që përdorin materiale inovative dhe teknika të prodhimit, por gjithashtu bazohet në njohuri tradicionale për të krijuar një përvojë të re drejtimi. E sipërmja është bërë nga panele gjysmë të ngurtë si një skelet i shtrënguar - i fortë, i papërshkueshëm nga uji dhe i frymë. Ajo ka një kapak të shputës së karbonit dhe zona fleksibël të përcaktuara saktësisht. Veshja tradicionale është lehtësisht e rregullueshme, shtroja e shtypur 3D dhe e brendshme e zakonshme me çorape garanton përshtatje perfekte. E vetmja e mesme është e hollë dhe ka futje të ndryshueshme të shkelave. Këmbët mbrohen dhe mbështeten mirë - vrapuesit fuqizojnë të performojnë më mirë.

Emri i Projektit : Kateem, Emri i stilistëve : Florian Seidl, Emri i klientit : Florian Seidl.

Kateem Këpucët Me Vrap

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.